Ciclops, Mostra de Creadors Visuals

La mostra de creadors visuals, Ciclops és un espai per a la creació contemporània emergent i esdevenint una plataforma per a la producció, comunicació i difusió de les arts visuals i els seus creadors.

El video en format d’Spot es va inserir en la programació de TV3, Televisió de Catalunya, gràcies a que l’Associació Cultural va aconseguir ésser un dels millors projectes presentats a l’EADC (Entitat Autònoma de Difusió Cultural) posterior ConCa. 

Ciclops fou el primer dels projectes realitzats per l’Associació Cultural Inout Produccions, format per Blai Mesa Rosés, Sílvia Iturria March i Jordi Llort Figuerola. Sens dubte aquesta Mostra s’ha caracteritzat per oferir  un ajut a la producció d’obra d’artistes locals, alhora que ha estat una bona base per a la producció d’obres ex-proceso. 

Ciclops, Mostra de Creadors Visuals

Ciclops, Mostra de Creadors Visuals. 15,16,17 de Setembre de 2006. Santa Tecla, Tarragona.

DVD Ciclops

Ciclops, mostra de creadors visuals,  ha explorat el panorama visual de la província de Tarragona durant diverses edicions. Dels seus inicis al 2003 fins a la presentació del seu DVD, l’any 2007.

El DVD de l’Edició IV de Ciclops, realitzada a Reus i Tarragona l’any 2006, inclou obra dels artistes partíceps al Festival Visual, creacions visuals entre les que destaquem; els reconeguts Aggtelek i un Documental de la guanyadora del REC 2006 i  els Premis Gaudí 2016, l’Alba Sotorra Clua.

El creador local Amadeu Anguera Bernabé, realitzà l’últim salt de l’Home Stamping amb la Permormance La Mort de l’Home Stamping.