Exposició JOGUINES, UN PRETEXT PER A L’APRENENTATGE. AMB JORDI LLORT-FIGUEROLA

M.A.M.T. Pedagògic.

Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona.

c/Santa Anna 8, 43003 – Part Alta de Tarragona.

invitació

Després de sis anys treballant amb el material plàstic que contamina la costa tarragonina, i havent exposat al CRAI de la URV (Universitat Rovira i Virgili) i l’Escola d’Art de la Diputació de Tarragona, m’incorporo amb la meva obra al Museu d’Art Modern de la ciutat i província de Tarragona.

Una exposició que descentralitza la figura de l’artista, on l’obra (per fer-se pública) necessita els agents del món de l’Art com les institucions públiques que treballen l’àmbit artístic: el MAMT Pedagògic juntament amb el creador Llort-Figuerola i les escoles, els/les docents i els/les alumnes (partícips de la creació).

logo

Un resultat fruit del treball col·lectiu dels actants com el professorat (Sílvia Espejo) i l’alumnat de l’Escola Mare Nostrum, la direcció del Museu (Manel Margalef) juntament amb l’equip del MAMT Pedagògic (Marisa Suárez i la tècnica Núria Serra). Com també la col·laboració amb professionals del disseny (Noemí Rosell) i l’audiovisual (Toni Pérez), els storyboards (Sara Moreno) i l’actor (Frederic Llobregat). I els agents com els muntadors de les exposicions (Aleix Cortès, Benjamí Gerich, Carles Martí, Ferran Burdeus i Juan Morales).

Gràcies per fer-ho possible!

Exposició fins el 14 de gener de 2024.

Horaris MAMT : Consultar al web (enllaç aquí).