diploma

Diplomes de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

URV

Anys 2021 – 2022 – 2023.

Notícies en diaris locals:

Adjunts de diàris; de l’estiu ioctubre de 2018, febrer de 2021. Happenings del 2022 i 2023 (en l’apartat de #happenings del menú “Performativitats”.

Nurdles
Nurdles
Article.

ENTREVISTA A "PLASTIC HUNTER"

by JORDI LLORT-FIGUEROLA | TARRAGONA RÀDIO

Article.

Entrevistes en les ràdios locals / Comunicació a mitjans.

ENTREVISTA A "PLASTIC HUNTER"

by JORDI LLORT-FIGUEROLA | TARRAGONA RÀDIO

ENTREVISTA A "PLASTIC HUNTER"

by JORDI LLORT-FIGUEROLA | RÀDIO CIUTAT DE TARRAGONA

NOTA DE PREMSA

A partir de la necessitat de recollir el residu de la costa, l’any 2019 proposo a la plataforma Salvem la Platja Llarga realitzar una màquina recol·lectora de pèl·lets plàstics.

Juntament amb les plataformeres, decidim acollinr-nos al Mercat d’Entitats Socials de l’URV. Després de guanyar la sel·lecció, els alumnes d’enginyeria de la Universitat Rovira i Virgili van desenvolupar un prototip, aleshores l’any 2021.

El 2022 els dissenys passen dels futurs enginyers passen a fabricar-se a l’Institut Pere Martell de Sant Andreu de la Barca.

El DIVENDRES 3 DE FEBRER DE 2023 es PRESENTÀ EN PÚBLIC.

I es realitzaren LES PROVES A LA SORRA, a les 13:30, davant del Iot de la Platja Llarga de Tarragona, RECOLLINT LES CONCLUSIONS SOBRE LA SEVA UTILITAT, A POSTERIORI.

 LA PLATAFORMA espera que l’estri contribueixi a conscienciar de la gravetat de les pèrdues massives de pèl·lets, a causa de l’enorme pol de producció europeu de la Indústria Petroquímica al Camp de Tarragona, i la importació/exportació d’aquests pèl·lets plàstics per part del Port de Tarragona.

Firmat:

  • SOS Costa i Camp de Tarragona.
  • Plataforma Salvem Platja Llarga.
nurdle machine
nurdles